Wij zijn voor jou continue op zoek naar de beste, meest natuurlijke Chai Latte

Over onze Chai

Chai Latte is er in misschien wel duizend recepturen. Er zijn veel Amerikaanse en Engelse en zelfs Belgische recepturen op de markt. Zij bevatten doorgaans veel conserveringsmiddelen, smaakversterkers, suikers en vet. En dat proef je.

Wij zijn voor jou continue op zoek naar de beste natuurlijke Chai Latte zonder conserveringsmiddelen. Zacht van smaak en bereid met de beste ingrediënten. In ons assortiment is altijd een Chai Latte die bij jou past!

Probeer zoveel als je wilt!

Bekijk onze producten

Authentic Chai Latte

In de smaken Chai Masala Latte, Chai Spicy Oolong Latte, Chai Rooibos Latte: Ambachtelijk gekookt met zwarte thee en echte hele hele specerijen zoals kardemom, zwarte peper, kruidnagel en gember.

 De unieke voordelen van Authentic Chai Latte zijn:

Traditioneel bereid

door thee te laten trekken met hele specerijen als kardemom, kaneel, zwarte pepers, kruidnagel, gember en vanille.

Échte Chai Latte

Meer smaak, minder zoet

Vegan

bevat geen dierlijke bestanddelen dus geschikt voor lactosevrije en andere allergie relevante wensen van gasten. Bovendien kosher en glutenvrij

Laag in calorieën

omdat Authentic Chai Latte géén vet bevat.

Biologisch gecertificeerd

(Organic Certified) en Fair Trade. Bovendien bevat Authentic Chai Latte géén conserveringsmiddelen

Vloeibaar Chai Tea extract

(zoals gebruikt in India) dat gemakkelijk te doseren is in verhouding 1: 3 of 1: 4 delen melk, sojamelk of water.

4 tot 5 liter Chai Latte

uit 1 tetrapak van 946ml! Dit staat gelijk aan 24 tot 28 glazen Chai Latte

Warm of koud

Kan zowel warm (opschuimen met melk en het stoompijpje) als koud (gewoon koude melk toevoegen en roeren) gedronken worden

Handig verpakt

Verpakt in een afsluitbaar tetrapak en geopend 5 tot 7 weken houdbaar in de koelkast (bevat geen ingrediënten die bederven kunnen)

Bondi Chai Latte

Bondi Chai is een kruidige Chai Latte met kaneel, gember, anijs, kruidnagel, thee, honing en vanille. De droge mix is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen. Bondi Chai poeder lost snel op in hete melk en is daarmee gemakkelijk en snel te bereiden. Bondi Chai is de meest bekroonde Chai van Australië en enorm populair down under. Maar niet alleen meer in Australië! Elke twee seconden bestelt iemand ergens in de wereld een Bondi Chai Latte.