colour latte

Met het aanbieden van consumentenverpakkingen voor thuisgebruik kun je nog omzet maken. Bijvoorbeeld een zakje van 200 gram Bondi Chai Latte kan voor € 12,95 incl. btw over de toonbank.

Het assortiment van Simara is beschikbaar in kleine retailzakjes voor directe verkoop.

Direct concurreren met supermarkten en als specialist op gebied van koffie en thee de beste producten aanbieden, die niet in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie hierover mail aan alex@fsmi.net.

 

 

 

 

 

Aanpassing menu en inrichting van de zaak voor meer omzet.

Direct een sandwichbord voor de deur en het menu aangepast met To Go producten. Enkele adviezen voor een slim To Go menu:

  • Let op toegevoegde waarde van een To Go product. Is je marge hoog genoeg?
  • Snelheid van maken en uitgeven is belangrijk. Tijd is geld!
  • Veilig? Kunnen de To Go producten veilig (zonder risico van besmetting) uitgegeven worden?
  • Is de voorraad voldoende? Blijven de producten lang houdbaar?
  • Flexibiliteit? Is er snel aan te passen aan veranderende situaties?

Door snel de locatie te voorzien van een balie bij de ingang is Ritchie er in geslaagd zijn klanten te blijven voorzien van hun favoriete koffie en Chai Latte. Het zitgedeelte is afgeschermd en niet toegankelijk voor gasten.Een gemakkelijk te bedienen pinapparaat en een korte instructie op de balie maken alles snel duidelijk voor de gasten. We zijn in ieder geval in business!
De Chocolate Company serveert de Spicy Oolong Chai Latte. Een heerlijk pittige Chai Latte met kardemom, Oolong thee en peper. Deze Chai Latte is ook koud heerlijk fris.

pin apparaat instructie